Zakres obowiązków:
- Organizacja pracy i kompleksowe zarządzanie Działem Gastronomii (Restauracja, Klub jazzowy, obsługa konferencji i bankietów)
- Zapewnienie wysokiej jakości serwisu, dbałość o wysoką jakość serwisu gastronomicznego
- Proponowanie nowych rozwiązań i kreowanie nowych ofert
- Odpowiedzialność za realizację polityki kosztowej i cenowej w ramach ustalonego poziomu FC i BC
- Zapewnienie współpracy z pozostałymi działami hotelu
- Kontrolowanie powierzonych stanów magazynowych
- Ustalanie i kontrola grafików personelu
- Rekrutacja i szkolenie pracowników
Oczekiwania dotyczące kandydatów:
- Doświadczenia w obiektach hotelowych o standardzie min. 3*
- Doświadczenie w koordynowaniu pracy zespołu
- Samodyscyplina i doskonała organizacja pracy
- Umiejętność skutecznego komunikowania się
- Znajomość języka niemieckiego / języka angielskiego w stopniu min. komunikatywnym
- Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych (HACCP)
- Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi
- Doświadczenie w pracy z systemami gastronomicznymi typu POS
Oferujemy:
- Możliwość współuczestnictwa w realizacji nowych koncepcji mających na celu rozwój funkcjonowania obiektu hotelowego
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Umowę o pracę
Zainteresowanych prosimy o przesłanie aplikacji (CV wraz z listem motywacyjnym) na adres rekrutacja@cottonina.pl.
Informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)".
Wykonanie: amistad.pl © Świeradów-Zdrój, ul. 11 Listopada 35, 59-850 Świeradów-Zdrój; tel. (75) 78 16 489; email: it@swieradowzdroj.pl | Deklaracja dostępności